DLA KOGO WARSZTATY?
- część teoretyczną, która będzie dotyczyła wykładu oraz cennych porad i wskazówek lekarzy specjalistów z zakresu dietetyki i dietoterapii
- specjalny pokaz gotowania posiłków oraz ich degustacja – przygotowany jadłospis będzie posiadał charakter leczniczy i dotyczył zakresu dietoterapii, a głównie: diety dla alergika, diety niskohistaminowej, przeciwgrzybiczej oraz bezglutenowej
- zaoferowanie wszystkich produktów, które są niezbędne do przygotowania wcześniej zaprezentowanych posiłków
- zwarty biuletyn informacyjny w postaci skryptu, będą w nim najważniejsze informacje odnośnie części teoretycznej oraz praktycznej – gotowania
- obiad, napoje – kawa i herbata, ciasto
CO ZYSKUJESZ?
- część teoretyczną, która będzie dotyczyła wykładu oraz cennych porad i wskazówek lekarzy specjalistów z zakresu dietetyki i dietoterapii
- specjalny pokaz gotowania posiłków oraz ich degustacja – przygotowany jadłospis będzie posiadał charakter leczniczy i dotyczył zakresu dietoterapii, a głównie: diety dla alergika, diety niskohistaminowej, przeciwgrzybiczej oraz bezglutenowej
- zaoferowanie wszystkich produktów, które są niezbędne do przygotowania wcześniej zaprezentowanych posiłków
- zwarty biuletyn informacyjny w postaci skryptu, będą w nim najważniejsze informacje odnośnie części teoretycznej oraz praktycznej – gotowania
- obiad, napoje – kawa i herbata, ciasto
Powyższe elementy działalności warsztatowej objęte są również w cenniku (300 zł).
PLAN WARSZTATÓW
- część teoretyczną, która będzie dotyczyła wykładu oraz cennych porad i wskazówek lekarzy specjalistów z zakresu dietetyki i dietoterapii
- specjalny pokaz gotowania posiłków oraz ich degustacja – przygotowany jadłospis będzie posiadał charakter leczniczy i dotyczył zakresu dietoterapii, a głównie: diety dla alergika, diety niskohistaminowej, przeciwgrzybiczej oraz bezglutenowej
- zaoferowanie wszystkich produktów, które są niezbędne do przygotowania wcześniej zaprezentowanych posiłków
- zwarty biuletyn informacyjny w postaci skryptu, będą w nim najważniejsze informacje odnośnie części teoretycznej oraz praktycznej – gotowania
- obiad, napoje – kawa i herbata, ciasto
Powyższe elementy działalności warsztatowej objęte są również w cenniku (300 zł).
OPINIE UCZESTNIKÓW
- część teoretyczną, która będzie dotyczyła wykładu oraz cennych porad i wskazówek lekarzy specjalistów z zakresu dietetyki i dietoterapii
- specjalny pokaz gotowania posiłków oraz ich degustacja – przygotowany jadłospis będzie posiadał charakter leczniczy i dotyczył zakresu dietoterapii, a głównie: diety dla alergika, diety niskohistaminowej, przeciwgrzybiczej oraz bezglutenowej
- zaoferowanie wszystkich produktów, które są niezbędne do przygotowania wcześniej zaprezentowanych posiłków
- zwarty biuletyn informacyjny w postaci skryptu, będą w nim najważniejsze informacje odnośnie części teoretycznej oraz praktycznej – gotowania
- obiad, napoje – kawa i herbata, ciasto
Powyższe elementy działalności warsztatowej objęte są również w cenniku (300 zł).